Costum De Baie

  • Produse Fashion:
  • 159     61 - 80
Femei. DESCRIERE - Fermoar in fata. - Bretele subtiri la spate petrecute. - Spate decoltat adanc. - In intregime captusit. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. - Captuseala 100% poliamida. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie modelator 1 piesa. - Joc de cusaturi de slabire in fata. - Brasiera interioara + captuseala mulata la baza in fata. - Spate drept, uni. - Tigheluri la cusaturi. - Fond captusit. COMPOZITIE - Tesatura supla si mulata% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie pentru femei - 1 piesa cu motiv aplicat in fata (imprimeu digital) - Brasiera interioara cu pernite din spuma - Partea de sus cu forma de bustiera - In fata captusit - Bretele detasabile - Fonseuri pe lateral la piept - Uni negru la spate - Fond captusit COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan
 •  Brand: 3 Suisses  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese drapat pentru femei. - Cupe dublate drapate la baza si pe lateral. - Basc sub piept pentru o sustinere impecabila, ce formeaza un siret ce se leaga la spate. - Banda aplicata la maneci formand bretelele legate in jurul gatului. - Slip cu funde late, captusit in fata. COMPOZITIE - 92% poliamida, 8% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese sutien bandeau pentru femei. - Cupe fronsate si captusite cu pernite detasabile. - Bijuterie in forma de "U" metalic auriu intre cupe si pe lateral pe slip. - Balene laterale. - Bretele detasabile in jurul gatului. - Inchidere cu clips metalic auriu la spate. - Complet captusit, culoare arama pe fond alb. COMPOZITIE - 84% poliamida, 16% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese: sutien triunghi cu flori pentru femei. - Triunghi culisant cu pernite detasabile. - Mici flori din tesatura cusute pe cupe. - In jurul gatului, cu sireturi legate la spate. - Slip captusit. - Funde laterale ornate cu floricele din tesatura la varf. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. - Captuseala 100% poliester. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese sutien triunghi esarfa pentru femei. - Triunghi culisant. - Catarama metalica aurie intre cupe si la slip pe lateral. - Cupe captusite + pernite detasabile. - Bretele in forma esarfa de legat in jurul gatului. - Sireturi legate la spate. - Slip captusit in fata. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie 1 piesa pentru piscina Waternity ARENA. - Decupat la spate pentru a descoperi umerii. - Panglici si piping sub piept. - Fond captusit. COMPOZITIE - Waternity 53% poliester, 47% polibutilena. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: Arena  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese auriu pentru femei. - Triunghi culisant in jurul gatului si cu siret legat la spate. - Cupe captusite. - Pernite detasabile. - Slip cu fundite. - Complet captusit. COMPOZITIE - 92% poliester, 8% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie 2 piese balconet pentru femei. - Cupe mulate si cu arcuri. - Bretele late. - In jurul gatului si funda mare intre cupe cu imprimeu contrastant. - In intregime captusit in fata si la spate. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese bandeau suplu pentru femei. - Balene laterale. - Funda intre cupe. - Bretele detasabile reglabile. - Clips la spate. - Slip cu volane. - Fond captusit. COMPOZITIE - 90% poliamida, 10% elastan de culoare neagra. - 82% poliamida, 18% elastan pentru variantele albastru si verde. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese: sutien bandeau cu imprimeu palmieri pentru femei. - Sutien bandeau captusit cu spuma. - Bretele detasabile. - Elastic sub piept. - Se prinde cu funde mari la spate. - Slip in fata: culori in degrade, spate cu imprimeu palmieri. - Funde laterale. - Fond captusit. COMPOZITIE - 90% poliamida, 10% elastan. - Captuseala 100% poliamida. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese sutien push-up pentru femei. - Banda aurie in partea de sus a cupelor si intre cupe. - Pernite detasabile. - Inchidere cu clips din plastic. - Bretele subtiri drepte reglabile si detasabile la spate. - Slip cu betelie aurie in fata si cu catarama patrata. - In fata captuseala. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese sutien push-up cu burete si bride pentru femei. - Cupe cu burete cu fronseuri la baza. - Aripi la spate formate prin 3 bride din satin elastic. - Bretele din satin detasabile legate in jurul gatului. - Inchidere la spate cu clips. - Slip cu 3 bride din satin pe fiecare parte. - Finisaj cu bie din satin la talie si coapse. - Captusit in fata. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese: sutien triunghi floral pentru femei. - Triunghi cu forma fixa de esarfa legata in jurul gatului. - Pernite detasabile. - Sireturi la spate. - Slip fond captusit. COMPOZITIE - 91% poliamida, 9% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese triunghi din denim pentru femei. - Triunghi culisant in jurul gatului si sireturi legate la spate. - Cupe captusite cu pernite detasabile. - Banda cu volan pe decolteu. - Perle aurii intre cupe, in partea de sus cupelor si pe funditele chilotilor tanga. - Fond captusit. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese triunghi culisant cu imprimeu pentru femei. - Cupe captusite + pense. - Bie bleumarin pe lateralul triunghiului formand bretelele si sireturi de legat la spate. - Finisaje cu sireturi cu funde + perle. - Tanga cu fundite. - Fond captusit. COMPOZITIE - 82% poliamida, 18% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese triunghi cu stele pentru femei. - Triunghi culisant cu pernite detasabile. - Legat in jurul gatului si sireturi la spate cu dungi. - Tanga cu fundite laterale cu dungi. - Cu imprimeu gri accesorizat cu buline argintii pe fond alb. - Captusit in fata si la spate. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie tanga cu volane pentru femei. - Gama separabila. - Fundite subtiri pe lateral. - Fond captusit. - Marimi de la 34/36 la 42/44. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan - Captuseala 100% poliester SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: 3 Suisses Collection  •  Categorie: Costume De Baie Femei
Femei. DESCRIERE - Costum de baie 1 piesa modelator Waternity ARENA. - Decupat la spate foarte adanc. - Complet captusit in fata si la spate. COMPOZITIE - Waternity 53% poliester, 47% polibutilena. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
 •  Brand: Arena  •  Categorie: Costume De Baie Femei
  • Produse Fashion:
  • 159     61 - 80
Ama Fashion
Haine dama StarShinerS

Oferte speciale

Kurtmann