Adidasi Dama

  • Produse:
  • 22   1 - 20
Adidasi dama negri panza Dianna Material exterior: textil si piele ecologica. Material interior: sintetic. Cumpara acum! Online este mai simplu!Stocul este limitat!... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari sau alergari prin parc, acesti adidasi dama albi cu insertii de material argintiu, cu talpa de culoare alba, au o textura deosebita si un model distinct, care le ofera... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama negri Yanny Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari prin parc si excursii ocazionale, acesti adidasi au o textura deosebita.Talpa este foarte comoda si ergonomica, absorbtia socurilor facandu-se... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Acesti adidasi cu talpa special conceputa, tip platforma ascunsa cu inaltimea de 4 cm, sunt confectionati la exterior din materiale ecologice, care permite schimbul de aer cu exteriorul. Dungile de culoare argintiu metalizat dau o nota dist... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama gri cu albastru Ella Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari prin parc si excursii ocazionale, acesti adidasi au o textura deosebita, imbinarea culorilor albastru, gri, alb si roz oferind un asp... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari sau alergari prin parc, acesti adidasi dama negri cu talpa de aceeasi culoare, au o textura deosebita si un model deosebit, care le ofera un aspect distinct.Talpa este... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Acest model de adidasi dama albi este confectionat in intregime din piele naturala.La interior sunt captusiti cu un materia special conceput pentru a putea permite schimbul de aer cu exteriorul in scopul evitarii supraincalzirii piciorului.... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama piele albi cu verde Manyka Alergarile prin parc sau in cadrul unei sali de fitness implica purtarea unei perechi de adidasi din piele naturala, asa cum sunt cei din imagine. La interior sunt captusiti cu un material permeabil c... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Material exterior: piele ecologica argintie in combinatie cu material de culoare neagra, tip lycra Material interior: inlocuitor piele. Talpa sport foarte comoda.Cumpara acum! Stocul este limitat!... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama albi FITNESS, din material panza si talpa comfortabila Material exterior: imitatie piele. Material interior: sintetic. Talpa foarte comoda.... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama negri fitness Acesti adidasi cu talpa special conceputa pentru activitatile sportive, din sala sau in aer liber, sunt confectionati la exterior din materiale ecologice, care permite schimbul de aer cu exteriorul.Totodata, mater... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama gri cu albastru tip fitness Realizati din piele ecologica de calitate superioara, acesti adidasi sunt captusiti la interior cu un material sintetic ce permite schimbul de aer cu exteriorul.In acest fel piciorul este lasat sa re... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama albastri Dayanne Material exterior: textil si piele ecologica. Material interior: sintetic. Cumpara acum! Online este mai simplu!... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama albastri cu verde Vella Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari prin parc si excursii ocazionale, acesti adidasi au o textura deosebita, imbinarea culorilor albastru, gri, alb si roz oferind un ... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari sau alergari prin parc, acesti adidasi dama roz cu negru cu talpa de culoare alba in combinatii de negru, au o textura deosebita si un model distinct, care le ofera un... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari sau alergari prin parc, acesti adidasi dama negri cu talpa de culoare alba in combinatii de negru, au o textura deosebita si un model distinct, care le ofera un aspect... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Adidasi dama Romyna albi, piele naturala Alergarile prin parc sau in cadrul unei sali de fitness implica purtarea unei perechi de adidasi din piele naturala, asa cum sunt cei din imagine. La interior sunt captusiti cu un material permeabil ... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari sau alergari prin parc, acesti adidasi dama rosii, cu talpa de culoare alba, au o textura deosebita si un model distinct, care le ofera un aspect unic.Talpa este foart... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari sau alergari prin parc, acesti adidasi dama negri cu insertii de gri, cu talpa de culoare alba, au o textura deosebita si un model distinct, care le ofera un aspect un... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
Conceputi pentru a fi folositi in salile de sport dar si pentru plimbari sau alergari prin parc, acesti adidasi dama albastri, cu talpa de culoare alba, au o textura deosebita si un model distinct, care le ofera un aspect unic.Talpa este fo... Detalii »
Categorie: Adidasi Dama
  • Produse:
  • 22   1 - 20