Bascheti Dama

  • Produse:
  • 9   1 - 9
Tenesi dama Royl albastri Confectionati dintr-un material tip panza, specific acestui tip de incaltaminte, acesti tenesi stil ghetuta sunt ideali pentru purtarea in parc sau la plimbari de lunga durata. Pot fi asortati cu multa usurinta la ... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
Tenesi dama Royl verde-turcoaz Confectionati dintr-un material tip panza acesti tenesi de dama stil ghetuta pot fi asortati cu multa usurinta la orice tinuta sport. Insertiile de culoare rosie genereaza posibilitati de asortate nenumarate.C... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
Tenesi dama Lyno negri cu tinte aurii Realizati din material ecologic ce imita foarte bine pielae si avand accesorii metalice aurii, acesti tenesi completeaza cu usurinta orice tinuta sport. Esti acum doar la un click distanta de completare... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
Tenesi dama albastri, material jeans, stil ghetuta Realizati din material tip jeans si decorati cu accesorii metalice aurii, acesti tenesi completeaza cu usurinta orice tinuta sport. Esti acum doar la un click distanta pentru ai avea si tu ... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
Bascheti dama albastri Stella Material exterior: material panza. Material interior: textil. Talpa foarte comoda.... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
Bascheti dama albastri Gretta Material exterior: material panza. Material interior: textil. Talpa foarte comoda.... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
Material exterior: material panza. Material interior: textil. Talpa foarte comoda.... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
Tenesi dama Meiyo albastri. Realizati pentru a fi purtati in parc, la plimbari ocazionale sau cu diverse ocazii, acesti tenesi pot fi asortati cu o pereche de jeans sau o fusta cu croiala sport. Sunt realizati din piele ecologica de calitat... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
Tenesi dama Meiyo albi. Ideali a fi purtati in parc sau la plimbari ocazionale, acesti tenesi de dama pot fi asortati cu o pereche de jeans sau o fusta sport. Sunt realizati din piele ecologica de calitate ridicata iar in partea din fata pr... Detalii »
Categorie: Bascheti Dama
  • Produse:
  • 9   1 - 9