Bocanci Dama

  • Produse:
  • 16   1 - 16
Ghete dama negre Laura Acest model de ghete dama negre este fabricat in piele eco de calitate superioara. La interior au o captuseala realizata din blanita sintetica de culoare alba, care asigura un bun comfort al piciorului. Accesoriile me... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama negre toc 2,5 cm Lolla stil bocanc. Acest model de ghete dama negre este fabricat din piele eco de calitate superioara care imita foarte bine pielea intoarsa. La interior au o blanita care asigura un bun comfort al piciorului. Ac... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama negre lac toc 4 cm Doryna Sunt fabricate din piele eco lacuita de calitate superioara. La interior au o captuseala realizata din blanita sintetica, care asigura un bun comfort al piciorului. Accesoriile metalice aurii accentueaza... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama negre lac toc 3 cm Kerry tip bocanc. Acest model de ghete dama negre sunt fabricate din piele eco lacuita. La interior au o blanita subtire care asigura un bun comfort al piciorului.Cele doua catarame metalice si accesoriul tip f... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama Daleo maro tip bocanc Sunt confectionate la exterior din piele ecologica de calitate premium, tratata cu o substanta destinata impermeabilizarii in contactul cu apa si mediile umede. La interior sunt captusite cu o blanita sintet... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Bocanci dama mustar Grynke Acesti bocanci dama mustar(galben inchis) sunt ideali pentru drumetii dar si pentru derularea diferitelor activitati cotidiene. Sunt realizati la exterior dintr-un material ecologic special tratat pentru a rezista... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Bocanci dama mustar Lolle Acesti bocanci dama mustar(galben inchis) sunt ideali pentru drumetii dar si pentru derularea diferitelor activitati cotidiene. Sunt realizati la exterior dintr-un material ecologic special tratat pentru a rezista ... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama bej toc 3 cm Lynda stil bocanc. Acest model de ghete dama bej tip bocanc este fabricat din piele eco de calitate superioara. La interior au o blanita care asigura un bun comfort al piciorului. Talpa, avand un toc de inaltime 3 cm... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Bocanci dama negri Gretta Acest model de bocanci dama negri este confectionat din piele ecologica de calitate premium, impermeabilizata la contactul cu apa si mediile umede. La interior sunt captusiti cu o blanita care asigura un confort sp... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama Atena crem Acest model de ghete dama sunt confectionate din piele ecologica de calitate premium, impermeabilizate la contactul cu apa si mediile umede. La interior sunt captusite cu o blana sintetica care asigura un confort spori... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama Atena negre Acest model de ghete dama sunt confectionate la exterior din piele ecologica de calitate premium, impermeabilizate la contactul cu apa si mediile umede. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica care asigura u... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama Hera rosii tip bocanc, imblanite Bocancii prezentati sunt un articol de incaltaminte agreat si de publicul feminin iar modelul din imagini este confectionat din piele eco de foarte buna calitate, tratata cu substante speciale, in... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama Hera albastre, imblanite, tip bocanc Bocancii prezentati reprezinta un articol de incaltaminte agreat si de publicul feminin iar modelul din imagini este realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, tratata cu substante ... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama Fermya maro Modelul de ghete prezentat este fabricat din piele ecologica de calitate, rezistenta la uzura indelungata. La interior sunt captusite cu un tip special de blanita sintetica, de densitate medie. Cele doua catarame meta... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama Fermyo negre Ghetele prezentate sunt confectionate din piele sintetica de calitate la exterior. La interior acestea sunt captusite cu un material sintetic subtire, care nu permite piciorului sa transpire. De asemenea, fermoarul m... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
Ghete dama piele tip bocanc negre toc 4,5 cm Lollyn Ghetele tip bocanc prezentate sunt confectionate din piele naturala de calitate superioara. La interior sunt captusite pentru a sigura o comoditate sporita a piciorului.Tocul este de 4,5 c... Detalii »
Categorie: Bocanci Dama
  • Produse:
  • 16   1 - 16