Cizme Dama Iarna

  • Produse:
  • 49   1 - 20
Cizme dama Satny negre toc de 12 cm cu platforma Cizmele sunt confectionate din piele ecologica de calitate. Tocul acestor cizme este inalt de 12 cm, platforma si accesoriul tip snur, le confera un aspect deosebit. Nu ai cum sa nu impresion... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Sany albastre toc de 12 cm cu platforma Cizmele sunt realizate din piele ecologica de calitate superioara, care imita pielea intoarsa naturala. Tocul este inalt de 12 cm iar platforma si accesoriul tip snur, le confera un aspect ... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Solee negre talpa joasa Acest model de cizme este realizat din piele ecologica de calitate superioara, foarte fina si rezistenta la uzura indelungata. In partea superioara prezinta o blanita sintetica care le accentueaza stilul a... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Osko verzi tip UGG Realizate la exterior din piele eco premium acest model de cizme prezinta in lateral un accesoriu multicolor care le accentueaza unicitatea. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica de aceeasi culoare.... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Missye maro talpa joasa Acest model de cizme este confectionat din piele ecologica de calitate, fina si in acelasi timp rezistenta la uzura. Pe verticala prezinta un model realizat din blanita sintetica de culoare alba care le ac... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Georgy negre silicon Sunt realizate in intregime dintr-un material siliconic si prezinta un accesoriu tip fundita, de culoare alba. De asemenea, acest model are blanita detasabila, fiind ideale a fi purtate in perioadele ploioase... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Sano negre talpa joasa Cizmele prezentate sunt confectionate la exterior dintr-un material eco accesorizat cu dungi realizate artistic din blanita care imita blana naturala.La interior sunt captusite cu o blanita sintetica foarte... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Pyedy negre toc de 12 cm Cizmele sunt confectionate din piele eco de calitate premium, care imita foarte bine pielea intoarsa iar tocul inalt de 12 cm, imitatie lemn, le confera un aspect deosebit si unic.La interior sunt captusi... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Mony rosii tip apreschi Acest model de cizme dama este confectionat la exterior dintr-un material impermeabil tratat special pentru a rezista la umezeala ridicata.La interior sunt captusite cu o blanita in ton.Talpa este foarte c... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Mony bej tip apreschi Acest model de cizme dama este realizat la exterior dintr-un material impermeabil tratat special pentru a rezista la umezeala ridicata.La interior sunt captusite cu o blanita de aceeasi culoare.Talpa foarte ... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Mony camel tip apreschi Cizmele sunt realizate la exterior dintr-un material impermeabil tratat special pentru a rezista la umezeala ridicata.La interior sunt captusite cu un material sintetic care imita blana naturala.Talpa foar... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Mony negre tip apreschi Acest model de cizme dama este confectionat la exterior dintr-un material impermeabil, tratat special pentru a rezista la umezeala ridicata. La interior sunt captusite cu o blanita de aceeasi culoare.Talpa... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme elegante MNIKA,gri, cu fermoar in partea din spate. Material exterior: material imitatie piele; Material interior: blana sintetica de grosime medie. Talpa foarte comoda, antiderapanta, cu toc de inaltime medie.... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme cauciuc cu model colorat pe fond alb. Material exterior: material impermeabil. Material interior: material imblanit de densitate mica. Talpa foarte comoda, antiderapanta.... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Manyki negre toc de 11 cm Cizmele prezentate sunt confectionate din piele eco de calitate premium iar tocul inalt de 11 cm le confera un aspect deosebit. Nu ai cum sa nu iesi in evidenta, indiferent de tinuta aleasa, cu acest mod... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Gyode negre toc de 3 cm Sunt fabricate dintr-un material sintetic de calitate, ce imita foarte bine pielea naturala.Cizmele prezentate sunt accesorizate cu 3 barete prinse impreuna printr-o bucata de metal de forma triunghiulara.... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Ronnia negre Sunt realizate din piele eco de calitate, care imita foarte bine pielea naturala. Cizmele prezentate prezinta accesorii metalice argintii in partea superioara. Talpa este flexibila si comoda, avand o inaltime maxima ... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Sanwei negre toc de 3 cm Acest model este fabricat din piele ecologica de calitate, rezistenta la uzura. Accesoriul din partea superioarae cu siret si parti metalice le accentueaza stilul aparte. Talpa este flexibila si tocul est... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Sanwe negre toc de 3 cm Sunt fabricate din piele eco de calitate, rezistenta la uzura. Talpa este flexibila, comoda iar tocul este inalt de 3 cm. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica, care imita blana naturala. Coman... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
Cizme dama Adelle maro cauciucate Aceste cizme dama sunt confectionate dintr-un material sintetic cauciucat combinat cu un cauciuc siliconic de inalta calitate.De asemenea, cizmele de dama prezentate sunt accesorizate cu o bareta de dimensi... Detalii »
Categorie: Cizme Dama Iarna
  • Produse:
  • 49   1 - 20