Cizme Dama

  • Produse:
  • 76   1 - 20
Cizme dama Sany negre toc de 12 cm cu platforma Cizmele sunt realizate din piele ecologica de calitate, care imita pielea intoarsa. Tocul inalt de 12 cm, platforma si accesoriul tip snur, le confera un aspect deosebit. Nu ai cum sa nu te ev... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Sonya negre toc de 12 cm cu platforma Cizmele prezentate sunt realizate din piele ecologica iar tocul inalt de 12 cm si platforma le confera un aspect deosebit. Nu ai cum sa nu iesi in evidenta, indiferent de tinuta aleasa, daca ... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Solee maro talpa joasa Acest model de cizme este realizat din piele ecologica de calitate, foarte fina si in acelasi timp rezistenta la uzura indelungata. In partea superioara prezinta o blanita sintetica care le accentueaza aute... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Acest model de cizme dama negre imblanite este realizat dintr-un material eco de calitate care este foarte calduros. La interior sunt imblanite.Talpa este foarte comoda si elastica. Comanda-le si tu chiar acum!... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Rony negre tip apreschi Cizmele prezentate sunt realizate la exterior dintr-un material impermeabil tratat cu o substanta special pentru a rezista la umezeala ridicata.La interior sunt captusite cu o blanita sintetica de culoare ... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Missye gri talpa joasa Acest model de cizme este fabricat din piele ecologicafina si rezistenta la uzura. Pe verticala prezinta un model realizat din blana sintetica de culoare alba care le accentueaza autenticitatea. La interior... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Georgy negre silicon cu fundita Sunt fabricate in intregime dintr-un material siliconic si prezinta un accesoriu tip fundita, de culoare neagra. Acest model are si o blanita detasabila, fiind ideale a fi purtate in perioadele plo... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Lyfe negre toc de 3 cm Aceste cizme dama sunt fabricate dintr-un material eco de calitate premium, care imita bine pielea naturala. Cizmele sunt accesorizate cu modele de strasuri dispuse pe lateral, care le confera un aspect deo... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Aceste cizme dama negre toc 3,5 cm sunt confectionate dintr-un material ecologic de calitate premium, care imita bine pielea naturala. Cizmele sunt accesorizate cu o bareta la baza gleznei care scoate in evidenta croiala simpla si totodata ... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama portocalii EIDE, tip apreschi, impermeabile. Material exterior: material imoermeabil. Material interior: material imblanit de densitate medie. Talpa foarte comoda, antiderapanta.... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama imblanite negru-argintiu tip UGG piele intoarsa.. Material exterior: tip piele intoarsa. Material interior: material imblanit. Talpa foarte comoda, antiderapanta.... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama negre material siliconat cu accesoriu tip snur Material exterior: silicon. Material interior: material sintetic. Talpa comoda.... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Flowy negre talpa ortopedica Sunt realizate dintr-un material sintetic ecologic de calitate, ce imita foarte bine piele naturala. De asemenea, cizmele prezentate sunt accesorizate cu o bareta de dimensiuni mici cu strasuri. Talpa... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Payne negre talpa ortopedica Aceasta pereche de cizme este fabricata din piele eco in partea superioara si in zonele adiacente talpii iar restul corpului cizmei este realizat din material impermeabil de calitate superioara. Talpa... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Pasarya maro ortopedice Acest model de cizme este realizat din piele ecologica foarte fina si in acelasi timp rezistenta la uzura indelungata. In partea superioara prezinta o blanita sintetica si un accesoriu de aceeasi culoare c... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama negre Syty Tipul de cizme dama prezentat este realizat din piele eco de calitate, care imita foarte bine pielea intoarsa. Cizmele prezentate prezinta in partea superioara spate un model deosebit tip imprimeu ce imbina foarte plac... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme elegante SWAY,negre, cu blanita, talpa ortopedica si fermoar lateral. Material exterior: inlocuitor piele. Material interior: material imblanit de densitate medie. Talpa foarte comoda,ortopedica antiderapanta.... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Yna negre toc de 8 cm Modelul din imagini este pus in valoare de cele doua barete situate in partea superioara accesorizate cu pietre tip Swarovski. Materialul folosit la confectionarea acestui model este pielea ecologica de foar... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Rolya negre toc de 3 cm Sunt confectionate din piele eco de calitate, rezistenta la uzura indelungata, care imita foarte bine pielea naturala. Talpa este flexibila si comoda. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica cald... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
Cizme dama Lipsy negre talpa joasa Cizmele de dama prezentate sunt realizate din piele ecologica de calitate superioara, foarte fina si rezistenta. La interior prezinta o blanita sintetica de culoare alba care le accentueaza stilul autentic... Detalii »
Categorie: Cizme Dama
  • Produse:
  • 76   1 - 20