Genti Dama

  • Produse:
  • 427   1 - 20
Genti femei. Material: Piele ecologica... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama neagra Monny Material exterior: piele ecologica simpla si piele tip croco. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. La interior prezinta doua compartiment... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Portofel dama negru Redya Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte, desparti... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama bej cu model din strasuri Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Accesorii metalice de culoare aurie. Bareta de 120 cm lungime. DIMENSIUNI: Baza: 27 cm Inaltime: 18 cm.... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama Floryo bej Material exterior: piele ecologica Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Cureaua de umar este una speciala, fiind confectionata dintr-un lan... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama neagra Lyli Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele eco de calitate. Are un singur compartiment mare la interior iar pe una din laturi este ... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama neagra tip plic Blissa Material exterior: piele ecologica neagra. Material interior: material sintetic. Geanta este fabricata din piele ecologica de calitate. Acest model de geanta dama este asortabila la tinute office dar poate... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Portofel dama bej Kinga Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte. Exista si ... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama albastra Wellya Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Geanta din imagini este foarte incapatoare designul sau permi... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama khaki Wellya Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Geanta din imagini este foarte incapatoare designul sau permitan... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama alba Henryette, cu dungi colorate Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Geanta din imagini este foarte incapatoare ... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama negru cu alb Rella Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Geanta din imagini este foarte incapatoare designul sau pe... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Poseta dama neagra Lynna Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Geanta din imagini este foarte incapatoare designul sau permitan... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama plic lila sidefat, cu accesorii metalice argintii Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Accesorii metalice de culoare argintie. Lant de 80 cm lungime. DIMENSIUNI: Baza: 29 cm Inaltime:14 cm.... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama neagra Gelyno Material exterior: piele ecologica Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele eco de calitate. Cureaua de umar este una speciala, fiind confectionata dintr-un lant m... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama roz Jannet Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Este foarte incapatoare, designul sau permitand modificarea cu usu... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama alba cu rosu si albastru Annye Geanta din imagini este confectionata din piele ecologica de calitate. La interior este compartimentata foarte bine iar manerele sunt rezistente. Pe lateralele interioare geanta are buzunare pentru... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama albastra Mestya Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Geanta din imagini este foarte incapatoare designul sau permi... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama alba Hannya Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Geanta din imagini este foarte incapatoare designul sau permitand... Detalii »
Categorie: Genti Dama
Geanta dama rosie cu bej Lolle Material exterior: piele ecologica. Material interior: material sintetic. Modelul de geanta din imagini este fabricat din piele ecologica de calitate. Este foarte incapatoare, designul sau permitand modificare... Detalii »
Categorie: Genti Dama
  • Produse:
  • 427   1 - 20