Ghete Dama Iarna

  • Produse:
  • 105   1 - 20
Ghete dama Deby negre toc de 10 cm Acest model de ghete dama este fabricat din piele ecologica de calitate. Materialul folosit este lacuit si pe anumite portiuni imita pielea tip croco. Sunt destinate a fi purtate la o tinuta de strada dar ... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Bityo negre cu toc mic Acest model de ghete este confectionat din piele eco de calitate si sunt accesorizate cu o blanita sintetica si o curelusa simpla care le confera un aspect distinct. Talpa este comoda si flexibila. Nu mai s... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Lydia gri toc de 8 cm Acest model de ghete dama este fabricat din piele ecologica de calitate. Sunt destinate a fi purtate la o tinuta cotidiana dar merg foarte bine si la o tinuta speciala, dedicata unor evenimente din viata ta.... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Oska albastre toc de 10 cm Acest model este fabricat din piele ecologica de calitate. Este destinat a fi purtat la o tinuta de strada dar merge foarte bine, datorita accesoriului din blana aplicat de jur-imprejurul gleznei si la ... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama verzi toc 7 cm Ostya Acest model este fabricat din piele ecologica de calitate. Este destinat a fi purtat la o tinuta de strada dar merge foarte bine, datorita accesoriului din blana aplicat de jur-imprejurul gleznei si la o tinu... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Acest model de ghete dama negre imblanite scurte este realizat dintr-un material eco de calitate care este foarte calduros. La interior sunt imblanite.Talpa este foarte comoda si elastica. Comanda-le si tu chiar acum!... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Steely maro sport Realizate din piele ecologica tratata cu substante care asigura protectie contra apei si a umezelii, aceste ghete prezinta un accesoriu interesant - limba este imbracata intr-un material ce imita foarte bine bla... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Acest model de ghete dama negre imblanite este realizat dintr-un material eco de calitate care este foarte calduros. La interior sunt imblanite.Talpa este foarte comoda si elastica. Comanda-le si tu chiar acum!... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama negre toc 4 cm Unica Ghetele de dama prezentate sunt realizate din piele sintetica la exterior. La interior sunt captusite cu material sintetic.Tintele metalice amplasate de-a lungul siretului reprezinta un accesoriu care confera... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Sarey negre toc de 4 cm Aceste ghete dama sunt realizate din piele eco de calitate, foarte rezistenta la uzura indelungata.La interior sunt imblanite. Tocul are o inaltime de 4 cm. Daca iti plac, fa o comanda chiar acum!... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Cythy maro cu platforma ascunsa Aceste ghete prezinta un stil autentic dat de faptul ca platforma, inalta de aproximativ 9 cm, este ascunsa. La exterior materialul folosit este pielea ecologica in combinatie cu strasuri si catara... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Cythy negre cu platforma ascunsa Aceste model de ghete au un stil autentic dat de faptul ca platforma, inalta de circa 9 cm, este ascunsa. La exterior materialul folosit este pielea sintetica care, in combinatie cu strasuri si ca... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Rendi negre ortopedice Sunt confectionate la exterior din material sintetic de culoare neagra, care imita pielea naturala. La interior sunt imblanite. Talpa este ortopedica si are o inaltime de 8 cm. Fa si tu o comanda chiar acum... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama negre toc 3,5 cm Ella Acest model de ghete dama negre este fabricat din piele eco de calitate premium. La interior au o blanita care asigura un bun comfort al piciorului. Bareta si zona accesorizata cu blanita la exterior accentu... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Acest model de bocanci dama albastri este fabricat din piele eco de calitate superioara care imita foarte bine pielea intoarsa. La interior au o blanita care asigura un bun comfort al piciorului. Accesoriile din metal si sticla confera eleg... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Acest model de ghete dama negre sport este confectionat la exterior din piele ecologica de calitate superioara combinata cu piele eco lacuita. Fermoarul metalic da o nota distincta acestui model de ghete dama. La interior, aceste ghete dama... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama negre, fermoar lateral si talpa ortopedica. Material exterior:inlocuitor piele de calitate deosebita. Imita fioarte bine pielea naturala, atata ca rezistenta cat si ca elasticitate. Material interior: material semi-imblanit, rezi... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Ryna negre toc de 3 cm La exterior sunt realizate din piele eco foarte buna calitativ iar accesorizarea cu catarame in jurul gleznei cat si catarama din partea superioara, le confera stil si unicitate. La interior sunt imblanite.... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Wide negre toc de 7 cm Acest model este realizat la exterior din piele ecologica de calitate. Este destinat a fi purtat la orice tinuta de strada dar se asorteaza foarte bine si la o tinuta speciala, dedicata unor evenimente din ... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
Ghete dama Ryeda mov tip bocanc Ghetele sunt confectionate la exterior din piele ecologica de calitate. La interior acestea sunt captusite cu un material ecologic de culoare bej care imita blana naturala. Partea superioara este captusita cu... Detalii »
Categorie: Ghete Dama Iarna
  • Produse:
  • 105   1 - 20