Ghete Dama

  • Produse:
  • 140   1 - 20
Ghete dama Lydia negre toc de 8 cm Acest model de ghete dama este realizat din piele ecologica de calitate. Sunt destinate a fi purtate la o tinuta de strada dar merg foarte bine si la o tinuta speciala, dedicata unor evenimente din viata t... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Xony verzi toc de 8 cm Acest model de incaltaminte este confectionat din piele eco de calitate si sunt accesorizate cu o blanita sintetica care le confera un aspect distinct. Talpa este ortopedica fiind inalta de 8 cm.De ce nu le... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Tory camel toc de 6 cm Acest model de incaltaminte este fabricat din piele eco de calitate si sunt accesorizate cu o blanita sintetica care le confera un aspect distinct. Talpa este ortopedica fiind inalta de 6 cm.Comanda acum! S... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Syrio negre toc de 5 cm Modelul din imagini este realizat din piele ecologica la exterior. La interior ghetele de dama sunt imblanite. Tocul este inalt de 5 cm iar talpa este deosebit de comoda. Comanda acum! Online este totul fo... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Sery negre toc de 3 cm Modelul din imagini este realizat din piele ecologica la exterior. La interior ghetele de dama sunt imblanite. Talpa este ortopedica si deosebit de comoda.Cumpara si tu acum o pereche de ghete dama ca cele ... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Sery negre toc de 5 cm Modelul din imagini este realizat din piele ecologica la exterior. In partea superioara prezinta un accesoriu metalic argintiu, placat cu pietre tip Swarovsky. La interior ghetele de dama sunt imblanite. Ta... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Acest model de ghete dama negre toc 3,5 cm sunt fabricate, in partea superioara, din piele eco de calitate. Partea inferioara, formata din talpa turnata si corpul cizmei pana la bareta din zona gleznei, este confectionata din material tip c... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Rendi negre ortopedice toc de 8 cm Exteriorul acestor ghete de dama este realizat din piele ecologica de calitate iar accesoriul metalic din partea superioara le confera autenticitate si o eleganta aparte. Interiorul este imblani... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Nidya negre toc de 3 cm Sunt fabricate la exterior din piele ecologica de culoare neagra. Ca accesoriu sunt decorate in partea superioara cu o blanita bogata de culoare alba. La interior sunt captusite tot cu un strat subtire din... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama khaki toc 7 cm Darya Sunt fabricate din piele eco de calitate superioara. La interior au o captuseala realizata din blanita sintetica, care asigura un bun comfort al piciorului. Accesoriile tip strasuri accentueaza nota distincta... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama negre cu talpa antiderapanta. Material exterior:inlocuitor piele. Material exterior: material imblanit, rezistent la temperaturi scazute. Talpa comoda.... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama negre de primavara-vara, material crosetat si accesorii metalice Material exterior: inlocuitor piele. Material interior: material sintetic. Talpa comoda.... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Ryeda verzi tip bocanc Ghetele sunt realizate la exterior din piele ecologica de calitate. La interior ele sunt captusite cu un material sintetic de culoare bej care imita foarte bine blana naturala. Partea superioara este captus... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Ryeda albastre tip bocanc Ghetele sunt fabricate la exterior din piele ecologica de calitate. La interior acestea sunt captusite cu un material sintetic de culoare bej care imita blana naturala. Partea superioara este captusita c... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Ryna khaki toc de 3 cm La exterior sunt fabricate din piele eco foarte buna calitativ iar accesorizarea cu catarame in jurul gleznei cat si pozitionarea unei catarame in partea superioara, le confera stil si unicitate. Interiorul... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama khaki Nyria Sunt fabricate la exterior din piele eco de buna calitate. La interior au o captuseala realizata din blana sintetica, care asigura un bun comfort al piciorului. Talpa este flexibila si are o inaltime de 3 cm. Cumpara ... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama negre Nyria Sunt fabricate la exterior din piele eco de buna calitate. La interior au o captuseala realizata din blana sintetica, care asigura un bun comfort al piciorului. Talpa este flexibila si are o inaltime de 3 cm. Cumpara ... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama negre ortopedice toc 4 cm Doryna Acest model de ghete dama negre ortopedice este fabricat din piele eco de calitate superioara. La interior au o blanita care asigura un bun comfort al piciorului. Modelul deosebit, cu aplicatii di... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Acest model de ghete dama negre toc 2,5 cm este fabricat din piele eco lacuita tip croco de calitate superioara in combinatie cu piele eco imitatie piele intoarsa. La interior au o captuseala din blanita foarte subtire care asigura un bun c... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
Ghete dama Deilyn negre cu talpa joasa Sunt realizate la exterior din imitatie piele ecologica de foarte buna calitate. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica care asigura un confort sporit al piciorului. Bareta metalica aurie da... Detalii »
Categorie: Ghete Dama
  • Produse:
  • 140   1 - 20