Pijamale Femei

  • Produse:
  • 6   1 - 6
Culori: bej Maieu dama colectia zenda iarna 2016. Este confectionat din material elastic, moale si placut la atingere. Este croit pe corp si are model cu dantela in fata si o fundita satinata... Detalii »
Brand: Pamuklu   Categorie: Pijamale Femei
Culori: contin culorile gri, roz Pantaloni de pijama dama colectia Zenda iarna 2016. Sunt confectionati din material elastic, placut la atingere si sunt croiti lejer. Au imprimeu pe toata sup... Detalii »
Brand: Rinda   Categorie: Pijamale Femei
Pantaloni dama colectia Zenda vara 2016. Sunt confectionati din material elastic, placut la atingere si sunt croiti lejer. Au imprimeu pe toata suprafata, doua buzunare laterale si banda elastica in t... Detalii »
Brand: Lascana   Categorie: Pijamale Femei
Pantaloni de pijama dama colectia Zenda primavara 2016. Sunt confectionati din material elastic, placut la atingere si sunt croiti pe picior. Au imprimeu pe toata suprafata si banda elastica in talie.... Detalii »
Brand: Manguun   Categorie: Pijamale Femei
Pantaloni de pijama dama colectia Zenda iarna 2016. Sunt confectionati din material elastic, placut la atingere si sunt croiti lejer. Au imprimeu pe toata suprafata si o fundita satinata in fata.... Detalii »
Brand: Baki   Categorie: Pijamale Femei
Pijama dama colectia Zenda iarna 2017. Pijamaua este lejera, cu model imprimat si confortabila. Pantalonii sunt confectionati din material elastic, placut la atingere si sunt croiti lejer. Tricoul are... Detalii »
Brand: Manguun   Categorie: Pijamale Femei
  • Produse:
  • 6   1 - 6