Portofele Dama

  • Produse:
  • 47   1 - 20
Portofel dama auriu Lillo Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte. Exista s... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama alb Lillo Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte. Exista si ... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama roz Lillo Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte. Exista si ... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama rosu Lillo Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte. Exista si... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama negru Lillo Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte. Exista s... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama alb cu fermoar,bine compartimentat. Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartim... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama bej cu fermoar,bine compartimentat. Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartim... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama albastru cu fermoar,bine compartimentat. Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 comp... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama albastru cu negru, cu fermoar,bine compartimentat. Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, exist... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama portocaliu cu fermoar,bine compartimentat. Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 co... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama galben cu albastru Dalya Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 2 compartimente distin... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama negru cu bej Dalya Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 2 compartimente distincte. E... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama albastru cu bej Dalya Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 2 compartimente distincte... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama portocaliu cu bej Dalya Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 2 compartimente distinc... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama negru cu alb Alenna Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 2 compartimente distincte.F... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama maro croco Philleya Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte. ... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama negru croco Philleya Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente distincte.... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama rosu Alyce Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 2 compartimente distincte. Exista si... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama negru Alyce Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 2 compartimente distincte. Exista s... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
Portofel dama bej Alyce Portofelul prezentat este un produs de marochinarie elegant, pretabil a fi folosit la ocazii dar si in activitatea cotidiana. Interiorul este foarte bine compartimentat, existand 2 compartimente distincte. Exista si ... Detalii »
Categorie: Portofele Dama
  • Produse:
  • 47   1 - 20