Ugg Dama

  • Produse:
  • 35   1 - 20
UGG dama negre Melya Aceste UGG dama negre sunt realizate la exterior din piele ecologica de calitate premium, tratata in vederea impermeabilizarii. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica.Talpa este comoda,flexibila si antiderapa... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
UGG dama maro Melya Aceste UGG dama maro sunt realizate la exterior din piele ecologica de calitate premium, tratata in vederea impermeabilizarii. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica.Talpa este comoda,flexibila si antiderapant... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Mya negre tip UGG La exterior aceste ghete dama sunt confectionate din piele eco premium.Modelul de cizme prezinta in lateral o bareta metalica de culoare aurie care le accentueaza unicitatea. La interior sunt captusite cu o blan... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Mya maro tip UGG Confectionate la exterior din piele eco premium acest model de cizme prezinta in lateral o bareta metalica de culoare aurie care le accentueaza unicitatea. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica de cul... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama negre tip UGG Henna Confectionate la exterior din piele eco de calitate superioara, tratata special pentru impermeabilizare, acest model de ghete dama prezinta in partea superioara o blanita deosebit de bogata, care le pune in va... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Amy aurii tip UGG Realizate la exterior din piele eco premium acest model de cizme prezinta in lateral un accesoriu metalic de culoare aurie care le accentueaza unicitatea. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica de cul... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Yes negre tip UGG La exterior aceste ghete dama sunt fabricate din material sintetic de calitate premium. Modelul de cizme din imagini prezinta in lateral doua barete metalice de culoare aurie care le pun in evidenta stilul unic.... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Yes bej tip UGG La exterior aceste ghete dama sunt realizate din material sintetic de calitate premium. Modelul de cizme prezinta in lateral doua barete metalice de culoare aurie care le accentueaza unicitatea. La interior sunt c... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Fuxy bej tip UGG Confectionate la exterior din piele eco premium acest model de ghete dama prezinta in partea superioara o blanita deosebit de bogata, care le accentueaza unicitatea. La interior sunt captusite cu o blanita sintet... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Fuxy negre tip UGG Confectionate la exterior din piele eco de calitate superioara, tratata special pentru impermeabilizare, acest model de ghete dama prezinta in partea superioara o blanita deosebit de bogata, care le pune in val... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Xony negre tip UGG Acest model de ghete dama tip UGG este confectionat la exterior din piele eco de calitate superioara, tratata special pentru impermeabilizare.De asemenea, ghetele prezinta in partea superioara o blanita deosebi... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
UGG dama albe Mynna Aceste UGG dama albe sunt realizate la exterior din piele ecologica de calitate premium, tratata in vederea impermeabilizarii. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica de culoare alba.Talpa este comoda,flexibila... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Acest model de ghete dama albastre tip UGG este realizat la exterior din material ecologic de calitate premium.La interior sunt captusite cu o blanita sintetica.Talpa este comoda,flexibila si antiderapanta. Comanda si acum! Livrarea se va f... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama imblanite albe. Material exterior: inlocuitor piele. Material interior: material imblanit. Talpa foarte comoda, antiderapanta.... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete UGG dama imblanite negre. Material exterior: inlocuitor piele. Material interior: material imblanit. Talpa foarte comoda, antiderapanta.... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Fury negre tip UGG Acest model de ghete dama sunt realizate la exterior din piele eco premium.Prezinta in partea superioara o blanita deosebit de bogata, care le accentueaza unicitatea. La interior sunt captusite cu o blanita sin... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Fury bej tip UGG Acest model de ghete dama sunt confectionate la exterior din piele eco premium.Prezinta in partea superioara o blanita deosebit de bogata, care le accentueaza unicitatea. La interior sunt captusite cu o blanita s... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Angy maro tip UGG Sunt confectionate la exterior din piele ecologica de calitate premium, tratata cu substante dedicate, in vederea impermeabilizarii. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica.Talpa este comoda,flexibila ... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Angy bej inchis tip UGG Acest model de ghete dama sunt confectionate la exterior din piele ecologica de calitate, tratata cu substante dedicate, in vederea impermeabilizarii. La interior sunt captusite cu o blanita sintetica.Talp... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
Ghete dama Superya verde inchis tip UGG piele Acest model de ghete dama sunt fabricate la exterior din piele de calitate, tratata cu substante dedicate, in vederea impermeabilizarii. La interior sunt captusite cu blanita.Talpa este comoda,f... Detalii »
Categorie: Ugg Dama
  • Produse:
  • 35   1 - 20